абрикоси
абрикоси

Абрикосові ласощі від співачки Наталії Герман

  

1 Жовтня, 2016

Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Абрикоси - 500 г

Яйця - 3 жовтки

Вершки густі (жирність не менше 35%) - 300 г

Цукор - 4 ст. ложки

Шоколоад

Directions

1Абрикоси промити, видалити кісточки, протерти через сито або подрібнити блендером.

2Яєчні жовтки розтерти з цукром до утворення однорідної маси.

3Вершки збити міксером в щільну піну.

4Збиті вершки змішати з жовтками і протертими абрикосами.

5Масу розкласти в формочки і помістити в морозильну камеру.

6Через 30 хвилин вийняти, перемішати і заморозити.

7Перед подачею посипати тертим шоколадом.

00:00