Бефстроганов
Бефстроганов

Бефстроганов (з томатом)

    

11 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яловичина - 600 г

Сметана - 100 г

Цибуля - 2 шт.

Лавровий лист - 1 шт.

Томатна паста - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Вода - 100 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо вимити та нарізати брусочками. Цибулю очистити та нарізати тонкою соломкою.

2Налити в мультиварку олію та пасерувати цибулю в режимі «Випічка» 10 хвилин.

3Додати до цибулі томатну пасту, сметану, чорний мелений перець і сіль. У невеликій кількості води розвести пшеничне борошно та влити в мультиварку, все перемішати.

4У соус покласти м'ясо, перемішати та готувати в режимі «Тушкування» 25 хвилин.

5Покласти в мультиварку лавровий лист, перемішати та тушкувати страву ще 15 хвилин.

00:00