биточки
биточки

Биточки з зайця

    

26 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Заєць - 300 г м'яса

Капуста білокачанна - 150 г

Сало свиняче топлене - 30 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Картопля - 100 г

Буряк - 50 г

Сіль

Цукор

Перець чорний мелений

М'ята

Кріп

Петрушка

Сухарі панірувальні

Цибуля - 2 шт.

Часник - 0,5 головки

Directions

1Вимочене у воді, відокремлене від кісток м'ясо розрубати на шматки, посипати сіллю, цукром, перцем і разом із капустою, цибулею та часником дрібно порубати.

2Фарш розділити на биточки й обсмажувати на добре розігрітій олії по 5 хвилин кожен бік.

3Потім витримати биточки із закритою кришкою біля вугілля ще 7 хвилин, щоб перевірити на готовність (натиснути виделкою на биток: якщо вийде біла піна - биток готовий).

4На гарнір запропонувати картоплю та буряк, запечені у вугіллі.

00:00