Бозартма з курчати

    

8 Червня, 2017

50 рецептов грузинской кухни
365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Курчата - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 4 шт.

Вода - 1,25‑1,5 л

Помідори - 5 шт. або

Гранатовий сік - 0,25 склянки

Масло вершкове - 50 г

Кінза - 2‑3 гілочки

Базилік - 2‑3 гілочки

М'ята - 2‑3 гілочки

Петрушка - 2‑3 гілочки

Кріп - 2‑3 гілочки

Часник - 4 зубчики

Перець гострий - 1 стручок або 1 ч. ложка товченого

Сіль

Directions

1Курчат розділити на порційні шматки та потушкувати на вершковому маслі з подрібненою ріпчастою цибулею.

2Залити окропом і варити 10‑15 хвилин.

3Додати окремо розварені помідори або заправити гранатовим соком, додати подрібнену подрібнену пряну зелень, гострий перець і часник. Посолити, варити ще 5 хвилин.

00:00