борщ
борщ

Борщ зелений холодний

    

18 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

  • Yields: 1 порція

Ingredients

Квас хлібний або вода - 350 г

Буряк - 50 г

Капуста - 50 г

Цибуля ріпчаста - 40 г

Морква - 20 г

Перець солодкий - 15 г

Картопля - 100 г

Лавровий лист - 2 шт.

Яйця - 1 шт.

Зелена цибуля

Зелень петрушки і кропу

Селера - 1 корінь

Пастернак - 1 корінь

Олія - 20 г

Сіль

Перець чорний мелений

Сметана

Directions

1Налити в казанок хлібний квас або воду, накрити щільно кришкою та підвісити над багаттям.

2Спасерувати на олії цибулю, буряк, солодкий перець, картоплю, зелену цибулю, кріп, петрушку, корінь селери та пастернаку (посолені та поперчені), лавровий лист.

3Нарізати квадратиками білокачанну капусту.

4Розтерти з сіллю і гарячим квасом яйце.

5На 8‑й хвилині пасерувания полити овочі розливною ложкою киплячого квасу й опустити їх в казанок із квасом. Варити (з капустою) ще 3‑5 хвилин.

6Зняти з вогню, додавши розтерте яйце.

7Остудити, подати зі сметаною і зеленню.

00:00