Червоний борщ
Червоний борщ

Борщ червоний

      , ,

26 Квітня, 2019

Кулинарная книга православных постов и праздников

Ingredients

Яловичина - 500 г грудинки

Буряк варений - 500 г

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Селера - 1 корінь

Лавровий лист - 1 шт.

Квас буряковий

Сіль

Цукор

Сметана

Directions

1М'ясо покласти в емальовану каструлю, залити 2 л холодної води, поставити на вогонь, довести до кипіння, посолити та варити 15‑20 хвилин.

2Потім покласти в каструлю цілу моркву, коріння петрушки, селери, цибулину та продовжувати варити до повної готовності.

3Гарячий бульйон процідити.

4Варений буряк очистити, натерти на крупній тертці і покласти в бульйон разом із лавровим листом.

5Потім влити буряковий квас, за необхідності досолити, додати цукор і дати борщу настоятися, зменшивши вогонь до мінімуму.

6Готовий борщ розлити по тарілках і заправити сметаною.

00:00