Ботвінья

    

16 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Морський окунь, тріска або судак - 120 г або

Осетрина - 190 г

Квас хлібний - 700 г

Шпинат - 40 г

Щавель - 80 г

Цибуля зелена - 40 г

Огірки свіжі - 150 г

Хрін - 30 г кореня

Кріп - 10 г

Цукор - 10 г

Лимонна цедра

Сіль

Directions

1Розібрати рибу на філе, нарізати порційними шматками, відварити й охолодити.

2Підготовлені шпинат і щавель відварити та протерти. Пюре з'єднати з сіллю, цукром, лимонною цедрою, розвести квасом і додати огірки, нарізані соломкою, хрін і нашатковану цибулю.

3При подачі покласти шматок риби, посипати зеленню.

00:00