Брокколі під соусом із спаржі

  

18 Вересня, 2016

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Капуста брокколі - 400 г

Спаржа зелена - 300 г

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Олія оливкова- ​​2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Бульйон овочевий - 1 стакан

Молоко - 1/2 склянки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву - соломкою, потім обсмажити окремо на олії. До цибулі додати подрібнений часник, обсмажити на маслі, потім ввести моркву і смажити все разом 2 хвилини.

2Стебла спаржі очистити і нарізати шматочками. Потім відварити спаржу і протерти.

3ДЛЯ СОУСУ борошно підсушити без жиру, охолодити і з'єднати з молоком, посолити, поперчити і варити 5-7 хвилин. Потім процідити, з'єднати з пюре з спаржі, перемішати.

4Брокколі залити бульйоном і варити 10 хвилин. Додати обсмажені овочі, соус зі спаржі і тушкувати 15 хвилин. За 5 хвилин до закінчення тушкування ввести спеції.

00:00