Булочки закусочні

  ,   

31 Березня, 2017

Булочки и пирожки (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 20 шт.

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 1 склянка

Вода - 1 склянка

Сіль - 1 ч. ложка

Олія - 100 г

Яйця - 4 шт.

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Оселедець свіжий -1 філе

Цибуля зелена - 100 г

Майонез - 150 г

Сир - 50 г

Яйця варені - 3 шт.

Directions

1Закип'ятити воду з олією та сіллю, всипати борошно, заварити тісто та злегка остудити. Вбити по одному яйця.

2Відсадити тісто на змащений олією лист у вигляді невеликих булочок і спекти в духовці до рум'яного кольору. Охолодити.

3НАЧИНКА: Оселедець пропустити через м'ясорубку, додати рубані яйця, рубаний лук і частину майонезу, перемішати.

4Булочки надрізати збоку, наповнити начинкою, злегка змастити майонезом і посипати тертим сиром.

00:00