Буріто

      

19 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Коржі тортільяс - 6-8 шт

Фарш (будь-який) - 300 г

Цибуля - 150 г

Квасоля консервована - 250 г

Помідори - 350 г

Часник - 3 зубчики

Сир 150 г

Перчик чилі

Соус сальса - 6-8 ст. ложок

Сіль

Перець

Олія

Directions

1Цибулю і часник нарізати дрібно, помідори - невеликими шматочками. Чилі звільнити від насіння, дрібно нарізати.

2На олії обсмажити цибулю і часник, додати чилі, фарш, трохи обсмажити.

3Додати помідори, перемішати, посолити, поперчити, смажити до готовності (близько 20 хвилин).

4Додати квасолю, перемішати, прибрати з вогню.

5Сир натерти на крупній тертці.

6Тортільяс змастити сальсою, викласти начинку, посипати сиром, згорнути.

7Викласти в форму для запікання. Запікати в розігрітій до 180°С духовці і 10-15 хвилин.

Гостроту буріто можна регулювати на свій смак, додавши або зменшивши кількість чилі.

00:00