Бутерброди закриті (сандвічі)

  

9 Грудня, 2016

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Хліб білий

Масло вершкове

Гірчиця

Масло з яйцями і гірчицею

Телятина

Ростбіф (смажене м'ясо)

Курка смажена

Шинка

Ковбаса

М'ясо

Язик

Сир

Хрін

Риба відварна

Риба холодного копчення

Сардини консервовані

Оселедець

Соус «Південний»

Горіхи

Часник

Майонез

Directions

1Закриті бутерброди готують з двох скибочок білого хліба шириною 5-6 см і товщиною 0,5 см. Обидві скибочки намастити маслом, іноді попередньо змішаним з різними приправами: гірчицею (для шинки, ковбаси); тертим сиром (для ліверної ковбаси); хроном (для риби); соусом «Південний» (для м'яса, язика).

2На одну скибочку хліба покласти продукт, а іншою щільно прикрити зверху.

РЕКОМЕНДОВАНІ ПОЄДНАННЯ ПРОДУКТІВ:

1шинка варена та масло з гірчицею;

2телятина варена та масло з гірчицею;

3ростбіф (смажене м'ясо) і масло з соусом «Південний»;

4курка смажена і масло вершкове;

5сир (можна тертий) і масло вершкове;

6паста з сардин консервованих і сир тертий;

7оселедець скибочками та масло з яйцями і гірчицею;

8риба холодного копчення і масло вершкове;

9риба відварна і масло з хроном;

10паста з рубаних горіхів і часнику з майонезом.

Розмір і форма сандвіча повинні відповідати сірниковій коробці; проте бутерброди, що готуються в дорогу, можуть бути крупніше

00:00