рисова вермішель із заправкою васабі
рисова вермішель із заправкою васабі

Вермішель рисова з заправкою васабі

  ,   ,

12 Вересня, 2018

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 15 mins

Ingredients

Вермішель рисова суха - 1 склянка

Горошок цукровий стручковий - 0,75 склянки

Редис - 4 шт.

Лайм - 0,5 шт. + тонко натерта цедра з 0,5 шт. + дольки (додатково)

Фісташки несолені, очищені та грубо нарізані - 1 ст. ложка

Базилік - кілька листочків (необов'язково)

Кінза - 1 жменя листочків (необов'язково)

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Шпинат - 1 чашка листя

Тофу шовковий - 3 ст. ложки

Часник - 1 зубчик,

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Васабі - 1‑2 ч. ложки

Directions

1Покласти рисову вермішель у миску та залити окропом. Залишити на 5 хвилин (або відповідно до інструкції на упаковці), потім злити та відкласти.

2ЗАПРАВКА: Покласти листя шпинату в кухонний комбайн і розмолоти. Додати шовковий тофу, очищений і розрізаний навпіл часник, лимонний сік, сіль та перець і знов перемолоти. Додати васабі, потроху за один раз, спробувати та додати більше васабі або приправити за смаком, розмолоти в пюре. Перекласти заправку у миску. (Заправка розрахована на 4 порції. Додаткові порції можна зберігати у герметичному контейнері у холодильнику до 3 днів.)

3Змішати в чаші тонко нарізаний вздовж цукровий горошок, тонко нарізаний редис та лаймову цедру, заправте сіллю та перцем, а потім струсонути з невеликою кількістю васабі.

4Перенести локшину у чашу, потім додати очищений, розібраний на сегменти та нарізаний лайм. Покласти суміш цукрового горошку та залишки заправки, потім посипати фісташками, базиліком та листям кінзи (якщо використовуються) і додати дольку лайму (якщо використовується), щоб вичавити сік над чашею.

00:00

Nutrition Facts

Calories137 калорій
Sodium12 мг
Protein6 г
Cholesterol0 г
Sugar5 г
Total Fat5 г
Saturated Fat0,7 г
Total Carbohydrates16 г
Dietary Fiber1,5 г