Гарбуз у власному соку

    

15 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Гарбуз

Сметана

Зелень петрушки і кропу

Лимонний сік

Directions

1Дольки гарбуза очистити від шкірки та нарізати на кубики розміром 1-1,5 см.

2Висипати все в каструлю для тушкування, додати трохи води (вода має на 3-5 мм покривати дно каструлі). Щільно накрити каструлю кришкою і тушкувати на середньому вогні. Коли вода інтенсивно закипить, зменшити вогонь і варити 20-30 хвилин, періодично перевіряючи готовність. Готовий гарбуз стає напівпрозорим і зовсім м'яким.

3Можна полити його сметаною і додати зелені петрушки та кропу, а також скропити соком лимона.

00:00