Глінтвейн фруктовий
Глінтвейн фруктовий

Глінтвейн фруктовий

  

2 Липня, 2018

Горячие напитки с вином (Семь поварят)

Ingredients

Вино червоне сухе - 500 мл

Коньяк - 40 мл

Цукор - 100 г

Родзинки - 80 г

Яблука - 0,5 шт.

Лимони - 1 шт.

Гвоздика - 10 бутонів

Аніс зірчастий - 4 шт.

Кориця - 1 паличка

Directions

1Вино змішати з коньяком, додати родзинки, цукор, прянощі, потім нарізані дольками лимон і яблуко.

2Глінтвейн прогріти, не доводячи до кипіння, та настоювати під кришкою 5 хвилин, можна процідити, потім одразу подавати.

00:00