китайські голубці
китайські голубці

Голубці з томатним соусом

    

9 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

Свинина - 250 г фаршу

Капуста - 1 невеликий качан

Морква - 1 шт.

Яйця - 1 шт.,

Соєвий соус - 15 г

Сіль - 2 г

Томатна паста - 50 г

Цукор - 25 г

Крохмаль - 10 г

Олія - 25 г

Цибуля ріпчаста - 15 г

Імбир - 2 г

Directions

1Листя капусти та нарізану кубиками моркву обшпарити крутим окропом.

2Фарш покласти в миску, додати яйце, 5 г соєвого соусу, сіль, цибулю, імбир, моркву, крохмаль, ретельно перемішати.

3Капусту добре віджати, покласти на листя фарш, скачати у вигляді трубочки та розрізати на дольки довжиною 4 см, акуратно скласти в каструлю.

4СОУС: На сковороду з олією покласти томатну пасту, просмажити, влити 200 г води, закип'ятити, додати сіль, цукор, 10 г соєвого соусу.

5Залити соусом голубці, поставити на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь і томити 15 хвилин.

00:00