фаршировані білі гриби
фаршировані білі гриби

Гриби білі фаршировані

  ,   ,

5 Липня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гриби білі - 10 шт.

М'ясо - 150 г грудинки

Шинка - 150 г

Хліб білий сухий - 150 г

Часник - 3 зубчики

Яйця - 2 шт.

Олія - 4 ст. ложки

Молоко - 1/3 склянки

Сухарі товчені - 0,25 склянки

Сіль

Directions

1Гриби вимити, очистити й обсушити. Відокремити ніжки від капелюшків.

2Сухий хліб розмочити в молоці.

3Нарізані ніжки грибів змішати зі шматочками шинки та грудинки, додати роздроблений часник. Хліб віджати та додати до грибної суміші, туди ж вбити яйце, посолити та поперчити, суміш ретельно перемішати.

4На дно форми для випічки покласти перевернуті капелюшки грибів, їх заповнити фаршем, посипати товченими сухарями. Випікати фаршировані гриби 40 хвилин при 180°C.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00