гриби з рисом
гриби з рисом

Гриби лісові з рисом і сиром

    

15 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Гриби лісові (підосиновики, лисички та ін.) - 400 г

Рис - 200 г

Сир - 100 г

Цибуля ріпчаста подрібнена - 5 ст. ложок

Вода - 1,3 л

Олія

Сіль

Directions

1У чашу мультиварки налити олію та в режимі «Смаження» або «Випікання» обсмажити цибулю.

2Потім додати промитий рис, перемішати та готувати до прозорості, регулярно помішуючи.

3Гриби попередньо промити та нарізати на великі шматки. Додати їх до обсмаженої цибулі з рисом. Влити гарячу воду. Перемішати, закрити кришку та готувати 20 хвилин в режимі «Низький тиск».

4Покласти блюдо на теплу тарілку та посипати тертим сиром.

00:00