Джем із гарбуза

    

25 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Гарбуз - 1 кг

Цукор - 900 г

Лимони - 2 шт.

Гвоздика - 3-4 шт.

Цукор ванільний - 1 пакетик

Кориця - 0,5 ч. ложки

Карадамон - 0,5 ч. ложки

Directions

1Гарбуз очистити та нарізати дрібними кубиками. Покласти в чашу мультиварки, додати цукор, сік лимонів і спеції. Встановити режим «Тушкування» на 1 годину.

2Після закінчення режиму встановити режим «Випічка» на 20 хвилин і стежити за джемом, щоб він не пригорів.

3Після закінчення режиму видалити гвоздику та подрібнити в пюре за допомогою блендера.

4Розкласти готовий джем по стерилізованих банках і закрити кришками.

00:00