джамбалайя (жамбалайя) з куркою та копченою ковбасою
джамбалайя (жамбалайя) з куркою та копченою ковбасою

Жамбалайя

    

25 Серпня, 2018

50 рецептов американской кухни

Ingredients

Курка - 1 тушка вагою 1 кг

Ковбаса копчена - 450 г

Перець солодкий - 3 стручки

Цибуля - 2 шт.

Часник - 5 зубчиків

Помідори консервовані - 400 г

Томатний соус гострий - 2 мл

Перець каєнський мелений - 1 г

Лавровий лист - 5 шт.

Перець гострий - 1 шт.

Томатна паста - 200 мл

Рис - 180 г

Directions

1Шматки курки та скибочки ковбаси покласти у велику каструлю та залити водою так, щоб вона їх тільки закривала. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і тушкувати, доки куряче м'ясо не стане легко відділятися від кісток.

2Вийняти з бульйону м'ясо та ковбасу, м'ясо зняти з кісток і подрібнити.

3У великій каструлі на помірному вогні, додавши трохи курячого бульйону, готувати нарізаний кубиками солодкий перець, подрібнені цибулю та часник до прозорості.

4Потім додати нарізані кубиками помідори без шкірки, гострий перець, стовчений в порошок, гострий соус і лавровий лист. Зменшити вогонь і готувати ще 15 хвилин.

5Додати куряче м'ясо, ковбасу і томатну пасту. Продовжувати готувати до повного прояву аромату страви.

6Потім додати рис і готувати ще 20 хвилин, щоб він встиг стати ніжним.

00:00