Закуска з фаршированої курки

  , ,

1 Травня, 2017

Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 40 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Курка - 1 шт.

Баранина - 200 г

Рис - 100 г

Яйця - 1 шт.

Родзинки - 20 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Молоко - 100 г

Масло вершкове - 40 г

Сіль

Перець мелений

Кориця мелена

Directions

1У тушки курки надрізати шкіру уздовж спини, зняти її, відокремити філе та м'якоть і разом з бараниною пропустити через м'ясорубку.

2Рис зварити до напівготовності, посолити.

3Лук порубати та підсмажити на маслі.

4Для льезона збите яйце змішати з молоком.

5М'ясо, варений рис, промиті родзинки, цибулю і льезон змішати та заправити перцем і корицею. Цим фаршем наповнити шкіру та зшити розріз. Тушку загорнути в серветку, перев'язати шпагатом, залити підсоленою водою або бульйоном і варити до готовності на слабкому вогні.

6Після варіння курку охолодити в цьому самому бульйоні, потім зняти серветку та видалити нитки.

7При подачі курку нарізати по 2-3 шматка на порцію, покласти на блюдо і гарнірувати овочами.

00:00