Заливне з яловичого язика

  ,

20 Грудня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Яловичий язик - 1 кг

Морква - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 головка

Лавровий лист - 2-3 шт.

Перець духмяний - 5 горошин

Часник - 2 зубчики

Желатин - 20 г

Зелень

Сіль

Directions

1Промити язик, залити 1,5 л холодної води. Додати 1 очищену моркву, цілу цибулину, лавровий лист, духмяний перець, посолити та варити до готовності, знімаючи піну.

2Вийняти язик з бульйону та швидко зняти шкіру. Нарізати порційними шматками.

3Другу моркву фігурно нарізати. Покласти на дно форм фігурки моркви, язик, зелень і нарізані зубчики часнику.

4Бульйон процідити через марлю. Коли він охолоне, розвести в ньому желатин до повного розчинення. Потім бульйон знову поставити на вогонь і довести до кипіння. Влити рідину тонкою цівкою в форми й остудити.

00:00