Запіканка з капусти

  ,   , ,

14 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения.
100 рецептов питания для беременных.
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста білокачанна - 500 г

Олія - 4 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Сир - 100 г

Яйця - 2 шт.

Петрушка - 1 пучок зелені

Сіль

Directions

1Капусту вимити, нашаткувати, покласти в сковороду, додати 3 ст. ложки олії, сіль і тушкувати на слабкому вогні до напівготовності.

2Зелень петрушки вимити, сир натерти на крупній тертці. Яйця збити.

3Капусту покласти в змащену олією та посипану сухарями форму, залити яйцями, посипати сиром і поставити в розігріту до 180°C духовку на 5‑7 хвилин.

4Готову запіканку покласти на блюдо, прикрасити гілочками петрушки та подати до столу.

Дієта при гіпотонії

00:00