Кабачкові квітки смажені
Кабачкові квітки смажені

Кабачкові квітки смажені

    

17 Серпня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 5 mins

Ingredients

Кабачкові квітки - 12 шт.

Олія оливкова для смаження - за потребою

Сіль

Борошно - за потребою

ДЛЯ ТІСТА:

Вода холодна - 1 склянка / 200 мл

Борошно кондитерське - 1,5 склянки / 200 г

Яйця - 1 шт. велике

Directions

1Приготувати кабачкові квітки: обережно видалити пестики, не розривати ніжні квіти.

2У мисці збити інгредієнти для тіста.

3Нагріти олію в сковороді на середньому вогні дуже сильно.

4Злегка присипати борошном квіти, занурити їх у тісто і смажити порціями до золотистого кольору, переносячи їх на паперовий рушник для видалення зайвої олії.

5Посипати сіллю, перенести на блюдо і подавати гарячими.

00:00