Каннеллоні фаршировані

  ,   

17 Червня, 2017

Блюда для девичника
Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Prep: 1 hr
  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Каннеллоні - 250 г

Помідори - 500 г

Сир твердий - 250 г

Масло вершкове - 30 г

ДЛЯ ФАРШУ:

Яловичина - 100 г м'якоті

Свинина - 100 г м'якоті

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія - 3 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1ФАРШ: М'ясо подрібнити разом із цибулею, посолити, поперчити, влити трохи води обсмажити на маслі. Охолодити.

2Помідори ошпарити, облити холодною водою, зняти шкірку і нарізати кружальцями.

3Заповнити каннеллоні м'ясним фаршем, укласти в один шар в змащену маслом глибоку сковороду, покрити тонкими скибочками сиру (200 г) і кружальцями помідорів. Рештки сиру натерти та посипати фаршировані каннеллоні, скропити розтопленим маслом і тушкувати під кришкою в духовці 30-40 хвилин.

4Окремо подати кетчуп.

00:00