апкейки молочні з цукатами та марципановими ягодами
апкейки молочні з цукатами та марципановими ягодами

Капкейки молочні з цукатами та марципановими ягодами

  ,   

4 Червня, 2018

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Яйця - 4 шт.

Сода гашена - 0,5 ч. ложки

Розпушувач - 0,5 ч. ложки

Сіль

Масло вершкове - 100 г

Молоко топлене - 200 мл

Цукор - 100 г

Цукор ванільний - 4 ст. ложки

Кокосова стружка - 2 ст. ложки

Цукати - 100 г

Марципан різнокольоровий

СИРОП:

Вершки - 100 мл

Молоко згущене - 2 ст. ложки

Лікер «Бейліз» - 1 ст. ложка

Directions

1Масло змішати з цукром і нагрівати на водяній бані до повного розчинення. Потім збити так, щоб він трохи посвітлів і по одному, не припиняючи збивати, ввести яйця і кокосову стружку.

2Просіяне борошно змішати з сіллю, содою і розпушувачем. По черзі ввести в основну суміш борошно та молоко. Швидко вмішати лопаткою / ложкою цукати.

3У формочки для випікання розкласти паперові розетки. Кожну формочку наповнити тістом на 3/4. Випікати капкейки в розігрітій до 180°С духовці близько 25‑30 хвилин. Вийняти з формочок, просочити сиропом і остудити.

4Остиглі вироби укласти в кошики без дна, сплетені з коричневого марципану.

апкейки молочні з цукатами та марципановими ягодами

5З червоного марципану зробити ягоди.

апкейки молочні з цукатами та марципановими ягодами

6Укласти на капкейки ягоди та прикрасити кулінарним перлами.

апкейки молочні з цукатами та марципановими ягодами

00:00