Капуста з квасолею

    

22 Червня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 25 mins

Ingredients

Капуста білокачанна - 1 невеликий качан

Тушонка яловича - 320 г

Квасоля в томаті - 250 г

Морква - 2 шт.

Олія

Зелень

Сіль

Directions

1Капусту тонко нашаткувати. Моркву очистити, нарізати соломкою.

2У чашу мультиварки налити трохи олії, поставити на режим «Випічка». Покласти в мультиварку моркву та готувати 5-8 хвилин.

3Додати капусту та тушкувати 15 хвилин.

4Вимкнути режим «Випічка», покласти в мультиварку квасолю. Додати тушонку, попередньо розім'явши її. Все посолити, влити 2-3 ст. ложки води. Поставити на режим «Тушкування» на 60 хвилин.

5Готову страву перемішати, приправити зеленню.

00:00