Капуста тушкована з м’ясом і грибами

  ,

2 Червня, 2018

Fresco №1 2013–2014 Листопад

  • Cook: 1 hr 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Свинина - 125 г грудинки + 500 г нежирного м’яса

Цибуля - 2 шт.

Ковбаски мисливські - 125 г

Гриби (печериці й гливи) - 125 г

Томатна паста - 1 ст. ложка

Часник - 1–2 зубчики

Кмин - 2 ч. ложки

Паприка солодка - 1 ст. ложка

Лавровий лист - 1 шт.

Майоран сухий - 2 ч. ложки

Бульйон - 500 мл

Сіль

Перець чорний

Directions

1Грудинку порізати маленькими кубиками. М’ясо нарізати великими кубиками.

2Обсмажити в каструлі грудинку, щоб витопився жир. Додати м’ясо і смажити з усіх боків до рум’яного кольору.

3Цибулю почистити і грубо посікти. Пошаткувати капусту і порізати кільцями ковбаски. У каструлю з м’ясом додати цибулю, ковбаски, капусту, кмин та паприку. Готувати все разом кілька хвилин, постійно помішуючи.

4Гриби почистити і порізати надвоє або начетверо залежно від розміру. Покласти у каструлю гриби, додати томатну пасту і товчений часник.

5Залити все бульйоном, приправити майораном, накрити кришкою і варити на середньому вогні 60 хвилин, перемішуючи час від часу. Приправити сіллю і свіжозмеленим перцем.

6Подавати гарячим з житнім хлібом.

00:00