Картопля, печена двічі
Картопля, печена двічі

Картопля, печена двічі

      

18 Серпня, 2018

50 рецептов американской кухни

Ingredients

Картопля - 4 великі довгасті картоплини

Молоко - 0,25 склянки

Масло - 0,5 ст. ложки

Сир гострий тертий - 1,5 склянки

Сіль

Directions

1Вимити картоплю, проткнути у декількох місцях виделкою.

2Запікати в духовці 60 хвилин, потім дати картоплі охолонути.

3Розрізати кожну картоплину уздовж; вийняти ложкою вміст половинок (залишити ~ 0,5 см до шкірки).

4Змішати вийняте пюре з молоком, сіллю та маслом.

5Викласти цю масу назад у картопляні човники та посипати тертим сиром. Запікати в духовці при 175°C 15 хвилин.

00:00