Каша пшоняна з гарбузом (гарбузова каша)

    

2 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Пшоно - 4 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Гарбуз - 200 г

Сіль

Directions

1Зварити пшоняну кашу на воді.

2Шматочки гарбуза очистити, нарізати скибочками та відварити, додавши цукор.

3Розварений гарбуз протерти, покласти у зварену кашу, перемішати та довести до кипіння.

4Вершкове масло покласти в кашу при подачі.

Гарбузову кашу можна приготувати з рисом або манною крупою.

Дієта при фосфатних і кальцієвих каменях

00:00