Квасоля з томатом

    

1 Листопада, 2017

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Квасоля червона - 300 г

Томатна паста - 4 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Directions

1Квасолю промити та замочити у воді на 3 години.

2Потім її знову залити водою і варити до розм'якшення.

3Моркву вимити, очистити, натерти на крупній тертці. Цибулину очистити від шкірки та дрібно нарізати, обсмажити в олії, туди ж додати натерту моркву.

4Коли цибуля набуде золотистого відтінку, в суміш покласти томатну пасту, перемішати та тушкувати на маленькому вогні кілька хвилин.

5Після приготування квасолі залишки води злити, до квасолі додати овочеву суміш і потушкувати на маленькому вогні ще 10 хвилин при закритій кришці.

Дієта при переломах

00:00