стручкова квасоля
стручкова квасоля

Квасоля стручкова тушкована

    ,

9 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных.
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Квасоля стручкова - 300 г

Масло (краще топлене) - 100 г

Яйця - 2 шт.

Сіль

Вода - 2 склянки

Directions

1Стручки квасолі очистити, нарізати шматочками, промити холодною водою, покласти в каструлю з киплячою водою, накрити кришкою і варити до готовності (від 1 до 2 годин).

2Коли стручки квасолі розваряться і вся вода википить, додати сіль, масло і тушкувати 10 хвилин.

3Потім додати сире яйце, добре перемішати, зверху залити збитим яйцем, поверхню розрівняти, закрити каструлю кришкою і тушкувати до готовності яєць.

Дієта при фосфатних і кальцієвих каменях

00:00