Кобб-салат американський

  

16 Вересня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Індичка - 500 г філе (грудка)

Лимон - 1 шт. (сік)

Яйце - 1 шт.

Помідори черрі - 5-6 шт.

Кукурудза консервована - 3 ст. ложки

Бекон - 3 тонких скибочки

Сир чеддер -50 г

Маслини без кісточок - 10 шт.

Салат - 6-8 листків

Вино сухе біле - 4 ст. ложки

Олія оливкова - ​​6 ст. ложок

Часник - 2 зубчики

Гірчиця - 2 ч. ложки

Сіль

Directions

1Грудку посолити, змастити сумішшю соку і 2 ст. ложок олії.

2Запікати в духовці 1,5 години при 180°С.

3Яйце відварити круто.

4Бекон подрібнити і підрум'янити на сковороді.

5Листя салату вимити, обсушити, викласти дно плоского блюда. Зверху смугами розташувати розкрошений сир, кукурудзу, маслини, нарізану скибочками індичку, черрі, бекон і розрізане на четвертинки яйце. Посолити.

6СОУС: Змішати в блендері вино, олію, що залишилася, часник, гірчицю і сіль і подати окремо.

00:00