Компот з грейпфрутів, червоних апельсинів і граната з вином

    

9 Червня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Апельсини червоні - 3 шт.

Грейпфрути - 6 шт.

Гранат - 1 шт.

Цукор коричневий - 125 г

Вино сухе біле - 375 мл

Шеррі - 60 мл

Мед - 60 г

Directions

1У чаші мультиварки змішати сухе біле вино, шеррі, мед і коричневий цукор. Включити режим «Тушкування» на 3𔂯 хвилин. Коли цукор розчиниться, охолодити сироп.

2Вимити фрукти. Очистити грейпфрути та апельсини від шкірки та білих перегородок. Гострим ножем акуратно вирізати м'якоть. Розрізати гранат навпіл, вибити зерна та видалити перегородки.

3Покласти м'якоть рожевого грейпфрута, червоного апельсина та зерна граната в чашу мультиварки. Влити сироп. Включити режим «Варка на пару» на 30󈛖 хвилин.

4Розлити компот по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00