Котлети сирно-рисові

  

29 Січня, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис варений - 2 склянки

Сир твердий - 160 г

Яйця - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Порошок каррі - 0,5 ч. ложки

Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки

Олія - 3 ст. ложки

Зелень петрушки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Цибулю дрібно порубати й обсмажити на 1 ст. ложки олії при постійному помішуванні.

2Рис змішати з цибулею, збитими яйцями, сіллю, перцем, тертим сиром, борошном і каррі. Сформувати 8 котлет і обваляти їх в сухарях.

3Обсмажувати котлети на олії до утворення золотистої скоринки.

4При подачі оформити зеленню.

Рис для котлет краще не промивати: з клейкого рису зручніше формувати котлети.

00:00