кульки з риби та картоплі
кульки з риби та картоплі

Кульки з тріски

    

14 Липня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тріска варена - 500 г

Картопля - 5 шт.

Яйця - 1‑2 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Сіль

Перець

Борошно - 4 ст. ложки для панірування

Олія для смаження

Directions

1Картоплю вимити, очистити, відварити та розім'яти в пюре.

2Відварену тріску очистити від шкіри, видалити кістки. Рибне філе пропустити через м'ясорубку.

3Рибний фарш змішати з розім'ятою вареною картоплею або картопляним пюре, додати яйця, розтоплене вершкове масло, посолити та поперчити.

4Остиглу масу сформувати в кульки, обваляти їх у борошні, а потім обсмажити в розігрітій олії на сковороді або в казанку.

5До рибних кульок добре подати соус з хрону або томатний кетчуп.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00