курка гунбао, смажена з червоним гострим перцем
курка гунбао, смажена з червоним гострим перцем

Курчата, смажені з червоним перцем

    

8 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

Курчата - 150 г

Перець червоний - 20 г

Цибуля ріпчаста - 20 г

Яйця - 1 білок

Крохмаль - 20 г

Сало свиняче - 15 г

Соєвий соус - 5 г

Вино або коньяк - 10 г

Цукор - 5 г

Сіль

Directions

1Курчат нарубати з кістками шматочками, покласти в миску, влити збитий яєчний білок, змішаний з крохмалем. Посолити та перемішати.

2Обсмажити курчат до появи блідої скоринки.

3Червоний стручковий перець очистити від насіння, нарізати дрібними квадратиками. Опустити на розпечену сковороду зі свинячим салом, покласти нарізану кубиками ріпчасту цибулю, перемішати, влити соєвий соус, вино, палений цукор.

4У цю суміш покласти курчат і обсмажити.

00:00