Курча з сухофруктами
Курча з сухофруктами

Курча з сухофруктами

    

10 Серпня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Курча - 1 шт. (400 г)

Масло топлене - 30 г

Родзинки без кісточок - 50 г

Чорнослив без кісточок - 30 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Сметана - 1 ст. ложка

Зелень

Directions

1Цибулю нашаткувати соломкою. Сухофрукти промити та замочити для набухання.

2Промиту тушку курчати посолити, змастити сметаною та обсмажити на олії з усіх боків до золотистої скоринки.

3Розрубати курча на дві або чотири частини, укласти в горщики. Покласти зверху підсмажену цибулю, родзинки, чорнослив, влити трохи гарячої води і тушкувати в духовці до готовності.

4Курча подавати з соусом і фруктами, з якими воно тушкувалося, посипати зеленню.

00:00