Лосось із начинкою

  ,

28 Квітня, 2017

Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Лосось - 400 г філе

Желатин - 2 ч. ложки

Вода - 150 г

Зелень петрушки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Крабове м'ясо - 150 г

Перець солодкий - 1 шт.

Зелень петрушки - 30 г

Желатин - 1 ч. ложка

Вода - 150 г

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Желатин замочити в холодній воді, потім розпустити на водяній бані.

2Філе лосося варити в підсоленій воді 15 хвилин. Охолодити. Пропустити через м'ясорубку, влити желатин, поперчити та збити.

3Рибну масу сформувати у вигляді ковбаски, помістивши в середину трубку з пергаменту або фольги, охолоджувати 2 години.

4Крабове м'ясо та перець дрібно нарізати, додати розпущений желатин, підготовлений, як для рибної маси. Додати рубану зелень, перемішати.

5Обережно вийняти трубку з рибної маси, отвір заповнити начинкою. Охолоджувати ще 1 годину.

6При подачі нарізати рулет на скибочки, оформити зеленню.

00:00