Млинці пишні з рибним тартаром
Млинці пишні з рибним тартаром

Млинці пишні з рибним тартаром

  ,

30 Січня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 3 порції

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Борошно - 400 г

Кисломолочний продукт - 500 мл

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Сода гашена - 0,5 ч. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Риба - 250 г філе

Каперси - 3‑4 шт.

Зелена цибуля - 50 г

Лимон - 2 ст. ложки соку

Маслини без кісточок - 3‑4 шт.

Огірки - 0,5 шт.

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Кріп сушений - 1 ч. ложка

Сіль

Перець чорний свіжомелений

Олія для смаження

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Зелень кропу

Сметана

Directions

1Заморозити рибу на 30 хвилин, дрібно порубати ножем.

2Збити яйце в піну, посолити, додати цукор, соду, перемішати. Додати в яєчну суміш розм'якшене вершкове масло, перемішати до однорідної консистенції. Влити кисломолочний продукт, поступово всипати борошно, не припиняючи перемішувати. Тісто повинно мати консистенцію кефіру середньої жирності.

3Дрібно посікти каперси та маслини, посолити, поперчити. Подрібнити зелену цибулю та огірок. Змішати всі інгредієнти для начинки. Прибрати в холодильник на 30 хвилин.

4Смажити млинці на розпеченій олії по 2 хвилини з кожного боку.

5Подавати зі сметаною, прикрасивши гілочками кропу.

00:00