Морський окунь запечений

    

2 Жовтня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Морський окунь або інша риба - 400 г філе

Помідори - 4 шт.

Картопля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Цукіні - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Петрушка - 0,5 пучка зелені

Чебрець (тимьян) - 0,5 пучка зелені

Лимон - 0,5 шт.

Коріандр

Сіль

Перець чорний

Directions

1Овочі очистити, цукіні, моркву і картоплю нарізати тонкими кружечками, помідори і цибулю - кубиками.

2Філе морського окуня розділити на 4 шматки, укласти кожен на лист фольги, зверху помістити нарізані овочі, посипати сіллю і спеціями. Фольгу загорнути.

3Філе з овочами запікати в розігрітій духовці 30 хвилин.

4Готову запіканку посипати нарубаною зеленню петрушки і чебрецю, прикрасити шматочками лимона.

00:00