Настоянка яблучна швидка

  

1 Лютого, 2017

1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия

Ingredients

Яблука - 1 кг

Вода - 3 л

Горілка - 0,5 л

Цукор - 800 г

Directions

1Чисті яблука очистити від шкірки та насінної камери, м'якоть нарізати кубиками.

2Перекласти яблука в скляну ємність, залити горілкою і охолодженою кип'яченою водою, накрити чистою марлею, зафіксувати гумкою та на 2 тижні поставити на сонце. Час від часу настій збовтувати.

3Через 2 тижні (або трохи раніше, або трохи пізніше) яблука спливуть - тоді рідину процідити, додати цукор, добре перемішати та поставити на сонце ще на 2 дні.

4Потім прибрати настоянку на 10 днів на холод.

5Напій процідити та розлити по пляшках.

00:00