омлет з помідорами
омлет з помідорами

Омлет мексиканський з помідорами

  ,   ,

5 Серпня, 2018

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 10 mins

Ingredients

Шпинат - 2 склянки листя

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Зелена цибуля - 1 шт.

Перець чилі червоний - 1 стручок

Часник - 0,5 зубчика

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Перець гострий Романо червоний - 1 стручок

Помідори - 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Кінза - маленька жменя листя

Directions

1Покласти листи шпинату в миску та накрити його харчовою плівкою. Поставити у мікрохвильовку на 1 хвилину або доки шпинат не зів'яне. Або можна пропарювати його над киплячою водою 1 хвилину.

2Розігріти оливку олію на сковорідці на середньо-високій температурі, потім додати дрібно нарізані зелену цибулю та червоний перець чилі та готувати 1 хвилину.

3Додати дрібно нарізаний часник, приправити сіллю та перцем і готувати ще 1 хвилину.

4Помідори розрізати навпіл, насіння вилучити, м'якоть нарізати. Додати до сковородки дрібно нарізаний червоний перець Романо та нарізану м'якоть помідорів і перемішувати 2 хвилини, потім зменшити вогонь до середньо-низького.

5Додати до сковородки трохи збиті яйця, помішуючи, щоб все об'єднати. Готувати ще кілька хвилин, доки яйця не почнуть перетворюватися на омлет.

6Покласти омлет у чашу, потім додати шпинат і посипати листям кінзи.

Сніданок вихідного дня

00:00

Nutrition Facts

Calories276 калорій
Sodium226 мг
Protein19,5 г
Cholesterol427 г
Sugar9 г
Total Fat15,5 г
Saturated Fat3,5 г
Total Carbohydrates10 г
Dietary Fiber9,5 г