Осетрина по-одеськи

    ,

19 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Осетрина - 400 г

Масло - 40 г

Картопля - 400 г

Хрящі - 20 г

Сир - 20 г

Борошно для соусу - 10 г

Сіль

Перець

Зелень

Directions

1Чисте філе осетрини нарізати на порційні шматки, обшпарити та припустити в бульйоні з сіллю, перцем і маслом.

2Готову рибу перекласти в сотейник, по краях зробити бордюр з картопляного пюре, на шматочки риби покласти варені нарізані скибочками хрящі та залити соусом, приготованим на бульйоні, в якому припускали рибу. Зверху посипати тертим сиром і запікати в духовці 45-50 хвилин.

3При подачі до столу прикрасити зеленню петрушки.

00:00