Печериці з креветками
Печериці з креветками

Печериці з креветками

  ,   

9 Серпня, 2018

100 лучших блюд из грибов

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 6 шт.

Ingredients

Креветки тигрові - 12 шт.

Печериці - 6 шт. невеликих

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Часник - 1 зубчик

Сіль

Перець чорний мелений

Олія оливкова для смаження та змащування

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Зелена цибуля - 6 пір'їн

Directions

1Вимити й обсушити печериці. Акуратно видалити ніжки (вони не знадобляться), зняти з капелюшків шкірку, вискоблити зсередини темну частину.

2Скропити капелюшки печериць оливковою олією, посолити та поперчити. Викласти на деко, запікати в розігрітій до 200°С духовці 10 хвилин.

3Видалити у креветок панцирі, залишаючи хвостики. Зробити поздовжній надріз з боку спинки, вийняти стравохід. Скропити очищені креветки соком лимона.

4Нарізати очищений зубчик часнику пластинками, обсмажувати на розігрітій оливковій олії не довше ніж 1 хвилину.

5Вийняти часник з сковороди, додати креветки, обсмажувати 2‑3 хвилини.

6Покласти в кожен капелюшок печериці по 2 креветки й обв'язати пером зеленої цибулі.

00:00