Печериці з полентою та копченими ковбасками
Печериці з полентою та копченими ковбасками

Печериці з полентою та копченими ковбасками

    

7 Серпня, 2018

100 лучших рецептов блюд из грибов

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Печериці - 4 шт. великих

Ковбаски копчені - 150 г

Полента - 100 г

Цибуля - 1 шт.

Яблука - 1 шт.

Сир твердий (російський) - 50 г

Масло вершкове - 30 г

Кріп - 1 невеликий пучок

Сіль

Олія

Directions

1Закип'ятити воду, трохи підсолити, всипати поленту невеликими порціями. Відварювати 30 хвилин при постійному помішуванні, остудити.

2Очистити цибулину, зрізати у яблука шкірку та видалити серцевину. Нарізати ковбаски кружальцями, яблуко та цибулю - дрібними кубиками.

3Вимити й обсушити печериці. Акуратно видалити ніжки та дрібно їх нарізати, зняти з капелюшків шкірку.

4Обсмажити в невеликій кількості розігрітої олії цибулю, ковбаски та ніжки грибів.

5Додати до поленти цю суміш, яблуко, рубану зелень і розм'якшене вершкове масло. Перемішати.

6Наповнити капелюшки печериць начинкою, посипати зверху тертим сиром.

7Запікати в духовці при 180°С 10‑15 хвилин.

00:00