Пиріг із глазур'ю
Пиріг із глазур'ю

Пиріг із глазур’ю

    

14 Вересня, 2018

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Варення полуничне - 1 склянка

Цукор - 1 склянка

Яйця - 2 шт.

Молоко - 1 склянка

Борошно - 2 склянки

Сода (гашена оцтом) - 2 ч. ложки

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Цукор - 6 ст. ложок з верхом

Молоко - 4 ст. ложки

Какао - 2 ч. ложки

Масло вершкове - 50 г

Directions

1Полуничне варення, цукор, яйця, молоко, борошно та гашену оцтом соду перемішати або збити міксером.

2Випікати в духовці у великій формі, змащеній маргарином, при 180‑200°С приблизно 40 хвилин.

ГЛАЗУР:

1Цукор, молоко і какао перемішати та кип'ятити 5 хвилин.

2Додати вершкове масло, трохи остудити глазур і залити нею пиріг.

00:00