Полуниця у ванільному кремі

    

1 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Полуниця - 2 склянки

Молоко - 2 склянки

Цукор - 0,5 склянки

Цукор ванільний - 0,3 склянки

Яйця - 2 шт.

Крохмаль кукурудзяний або картопляний - 2 ст. ложки

Цукрова пудра для збивання білкової піни - 2 ст. ложки

Directions

1У 1,5 склянках молока розмішати цукор, ванільний цукор; рідину довести до кипіння.

2У залишках молока розмішати яєчні жовтки, кукурудзяний крохмаль. Масу додати в кипляче молоко, довести до кипіння і зняти з вогню.

3В густу білкову піну, збиту з яєчних білків, додати цукор; піну знов збити та домісити до гарячого крему.

4Вимиту полуницю з попередньо видаленою плодоніжкою нарізати шматочками та домішати до охолодженого крему. Масу покласти у вазу або салатницю, зверху прикрасити тертим шоколадом, полуницею.

5Подавати на стіл в охолодженому вигляді.

00:00