Рагу овочеве вегетаріанське

    ,

17 Квітня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Картопля невелика - 10-15 шт.

Цибуля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Томат-паста - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Лавровий лист

Зелений горошок

Зелень

Сіль

Directions

1Дрібно нарізати цибулю та моркву й обсмажити на олії.

2Додати томат-пасту, лавровий лист, підлити трохи гарячої води, всипати половину нарізаної зелені та тушкувати 5-7 хвилин.

3Картоплю почистити та розкласти в горщики, залити її масою з тушкованої моркви та цибулі, додати в горщики трохи окропу та поставити в духовку.

4За кілька хвилин до готовності додати зелений горошок і посипати зеленню.

00:00