Салат капустяний (із цвітної капусти)

    

5 Листопада, 2017

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Цвітна капуста - 400 г

Олія соняшникова - 1 ст. ложка

Лимон - 1 ч. ложка соку

Кефір - 0,5 склянки

Волоські горіхи - жменя очищених ядер

Перець духмяний (за бажання)

Лавровий лист (за бажання)

Directions

1Капусту вимити, відокремити суцвіття, покласти в окріп і варити до м'якості, потім остудити та нарізати. Капусту можна відварювати із духмяним перцем, лавровим листом.

2Кефір змішати з лимонним соком, олією, залити капусту. Потім посипати нарізаними горіхами.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00