Салат «Свіжість»

  

17 Травня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Яблука - 5 шт.

Селера - 1 корінь

Огірки або помідори свіжі - 1 шт.

Зелений горошок консервований - 3 ст. ложки

Кукурудза консервована - 3 ст. ложки

Зелень

Олія оливкова

Мед

Лимон - 1 шт. (сік)

Сіль

Спеції

Directions

1Очищені яблука та корінь селери нарізати тонкою соломкою, полити лимонним соком. Огірок або помідор нарізати дрібними кубиками. Зелень дрібно нарубати.

2Підготовлені продукти з'єднати, додати консервований горошок і кукурудзу.

3ЗАПРАВКА: Оливкову олію збити з невеликою кількістю меду, сіллю та спеціями.

4Салат полити заправкою і акуратно перемішати. Подавати, прикрасивши зеленню.

00:00